Rådgivning til dig som kan og vil men ikke ved hvordan du skal booste din online business

Book et Skype opkald eller lad os mødes hvor du får en unik mulighed for at få rådgivning om de vigtige spørgsmål omkring din online business.

Hvad end du er ved at starte din egen virksomhed eller har brug for at booste din eksisterende kan jeg hjælpe dig.

Vil du også have success med din online business?

Du er iværksætter eller du vil tjene penge online.
Du har brug for at booste din online business.
Du vil have hjælp til hvordan dine virksomhedsmål lykkes hurtigt og effektivt.
Du er interesseret i at skatteoptimere og få mest ud af dine penge.

Du vil optimere dine omkostninger og vide hvordan din forretning kan drives mere effektivt.
Du vil leve et frit økonomisk iværksætterliv, rejse mere og fx investere i ejendomme og aktiver verden over.
Du vil vide hvordan den rette selskabsstruktur implementeres og hvordan du finder de rette folk og kontakter.

Det siger andre

Det opnår du med hjælp fra mig

Med min ærlige og løsningsorienterede fremgangsmetoder, giver dig en klar forståelse for hvad der er muligt med din online business i dag.

Mine effektive metoder omkring hvordan din forretning bør drives på en simpel og omkostningseffektiv måde, hvad end det drejer sig om øget salg eller et boost af dine nuværende driftsmetoder og i kombination med mine skudsikre indlæringsmetoder, vil åbne dine øjne for nye og spændende måder til at optimere din online business på.

Jeg giver dig indsigt i hvordan din forretnings potentielle udfordringer håndteres med den tid du har til rådighed og jeg hjælper dig med at sammensætte en konkret forretningsplan som er autentisk i forhold til dine individuelle krav og ønsker.

Du kan få lavet en komplet online marketingstrategi hvad end det har at gøre med udvikling af koncepter, sociale medier, din hjemmeside, online marketing, m.m.

Du får skræddersyede råd og fuld opmærksomhed på din egen online business behov og jeg tilpasser med de emner du gerne vil udforske sammen med mig.

Bonus: Hele din sessionen bliver optaget!

Din session sammen med mig bliver optaget og jeg sender lydfilen til dig på e-mail bagefter, så du har ikke brug for at tage notater under opkaldet. Du kan derfor fokusere fuldt ud på dine spørgsmål og din tid sammen med mig.

Jeg arbejder ud fra det her: “Der er altid forskellige måder ting kan gøres på og der er en verden fuld af muligheder som du muligvis ikke er klar over eksisterer. Lev altid et fedt liv og driv din forretning på den smartest mulige måde”.

Sådan kommer du i gang

1.

Book den mængde tid du har brug for enten 45 minutter på Skype, en halv eller hel dag fysisk.

2.

Jeg kontakter dig inden for 24 timer og du modtager herefter en bekræftelse via e-mail med alle de praktiske detaljer.

3.

Jeg ringer dig op eller vi mødes på det aftalte tidspunkt for at diskutere dine spørgsmål og emner.

Det her er noget for dig hvis…

Du synes at din forretning er i stilstand i forhold til dets udvikling og måske bagud i forhold til konkurrenterne.
Du har en hjemmeside der ikke genererer nok penge og ikke får nok med besøgende eller henvendelser.
Du har brug for en struktureret plan til at være omkostningseffektiv og produktiv for at skabe resultater.

Du bruger for meget tid på dine marketing kampagner og online aktiviteter og du føler at din tid kan bruges bedre.
Du er ny eller allerede en succesfuld iværksætter som har brug for inspiration, idéer og nye metoder til at optimere din online business.

Du får en komplet handlingsplan

Jeg giver dig de nødvendige fremgangsmetoder og idéer som du øjeblikkeligt kan bruge til at øge din omsætning med.

Du er i de mest optimale rammer med mig som en motiveret mentor, min ekspertviden, min årelange erfaring indenfor online business og iværksætteri og min velkendte evne til at kommunikere på ethvert niveau.

Du får fuld opmærksomhed og fokus fra mig og kan trække på min ekspertviden og få uvurderlige råd. Oplev de aha øjeblikke du har ventet på, så du virkelig kan ændre måden at drive din online business på.

Du vil have en komplet handlingsplan med udførlige trin som vil vise dig præcis hvad der skal til for at du kan opnå dine forretningsmål.
Du vil have den nødvendige viden og indsigt til hvordan du undgår fejl i fremtiden, især de klassiske fejl som mange begår.
Du vil have en klar forståelse for hvad dine muligheder er og hvad der skal foretages i forhold til dine forretningsmål.
Du vil lære teknikker og værktøjer som vil hjælpe dig med dine fremtidige forretningsplaner, online strategier samt til hvordan du håndterer den daglige drift.

Om Ricco

Jeg er dedikeret til at videregive min viden og ekspertise som jeg ved at enhver iværksætter har brug for for at du kan drive en succesfuld business. Mit fokus er altid på at hjælpe dig igennem min medfødte evne til at finde netop dit potentiale og bringe dine idéer fra idé til virkelighed.

Hvor der er drive og ambition følger succes og mit mål er at tænde din indre ild og udnytte dit fulde potentiale. Jeg tilbyder rådgivning omkring online business og iværksætteri, mentoring, seminarer, kører mit Online Business Academy alle omkring online teknologi, juridisk hjælp, skatteforhold og at bruge de smarte værktøjer og løsninger.

Riccos mission er at motivere, inspirere, opfordre og hjælpe dig med at overkomme forhindringer så du klart, selvsikkert og effektivt kan opbygge eller drive din egen online buiness med stor succes.

Er du klar til at booste din online business?

Start på en fed rejse fuld af viden med tiltag der virker

Hvornår?
Det er helt op til dig. Jeg kontakter dig inden for 24 timer efter din betaling for at aftale dag og det tidspunkt der passer dig.

Varighed?
Du kan booke opkald på Skype (moduler på 15 minutter op til 2 timer) eller et fysisk møde med en halv dag (5 timer) eller en hel dag (10 timer).

Hvor?
Opkald foretages via Skype eller alternativt via telefon. Møder afholdes i København, Barcelona, London eller mod ekstra betaling på din adresse (skriv til kontakt@riccomortensen.dk).

Pris?
En session på Skype koster 700,00 DKK pr. 15 minutter, fysisk en halv dag 16.000 DKK og en hel dag 25.000 DKK. Ved fysiske møder på din adresse tillægges evt. transport- og hotelomkostninger hvis det er uden for Storkøbenhavn eller centrum af Barcelona og London.